Base

base

U kunt nu de iPhone 8 met Base bestellen:

✔ Gratis geleverd ✔ Gratis binnen 30 dagen te retourneren ✔ 2 jaar garantie

Op zoek naar de iPhone 8 in combinatie met Base?

U heeft nu reeds de iPhone 8, iPhone 8 Plus of iPhone X vanaf € 9 met een Base 25, Base 35 of Base 45 abonnement. Een écht mobiel leven: nieuwe voordelige gsm-abonnementen, nog meer data om te surfen op het internet, smartphones aan aantrekkelijke prijzen. Ontdek nu het online aanbod voor mobiele telefonie: tariefplannen, gsm’s, smartphones, tablets, mobiel internet en accessoires.

De nieuwe iPhone 8

De populairste camera ter wereld is nu nog beter, en de chip is de slimste en krachtigste chip ooit in een smartphone. De iPhone 8 heeft een nieuw design van ijzersterk glas. En je kunt ‘m draadloos opladen. Wil jij als eerste de nieuwe iPhone 8 of iPhone 8 Plus? Bestel hem nu! Als eerste besteld = als eerste in huis!

Andere modellen

Vindt u de nieuwe iPhone te duur of wilt u niet langer wachten? Bekijk dan andere iPhone modellen die in prijs zijn verlaagd!

– Nergens anders goedkoper!
– Gratis binnen 30 dagen te retourneren
– Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd. Zelfs op zondag.
– 2 jaar garantie op je mobiele telefoon
Waarom Base?

Laagste prijs garantie

U heeft een mobiele telefoon, smartphone of tablet bij BASE gekocht en ergens goedkoper gezien. Base betaalt u na controle het verschil terug op uw bankrekening.

Laat uw smartphone herstellen binnen 1 uur bij

Laat maar een gebroken scherm herstellen, defecte onderdelen vervangen of uw toestel configureren. Ook voor klanten van andere operatoren.
Deze dienst die het mogelijk maakt de betaling van uw smartphone te spreiden aan een jaarlijks kostenpercentage van 0%.

Gsm-recyclage

Uw oude gsm is geld waard. Naargelang het merk en het model krijgt u een overnamebedrag dat u kunt gebruiken bij uw nieuwe aankoop.

Gsm-verzekering

Verzeker nu uw mobiele telefoon of tablet vanaf € 2,95 per maand!